Circul Metropolitan

Circul Metropolitan

Ne pare rău să anunțăm că spectacolele din data de  22 martie 2020 ora 11.00  și  12 aprilie ora 11.00 au fost ANULATE din motive independente de dorința noastră.

Persoanele care au cumpărat bilete pentru aceste reprezentații sunt rugate să contacteze punctul de vânzare pentru care au optat (Casa de Bilete din Aleea Circului nr. 15 (de miercuri până duminică între orele 09.00 – 17.00) / on line de pe www.entertix.ro / www.myticket.ro  / magazinele partenere ale celor doua platforme de ticketing) pentru a recupera costul biletelor.  

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

 

 

Imaginează-ți un moment între vis și realitate, când ai ochii închiși și totul e aievea. Doar tu, bătaia inimii și o nouă lume care îşi deschide porțile. Pășește în Circul Metropolitan București. Dă-ți voie să trăiești într-o lume lipsită de prejudecăți, de orice fel de bariere sau șabloane. Lasă-ți imaginația să zboare alături de oameni pasionali, îndrăgostiți de viață. Oameni liberi la minte, liberi în suflet, care sfidează raționalul, care creează o nouă lume.

 

1.     Condiţii generale de vânzare

 

După începerea reprezentațiilor accesul în sală este strict interzis. Biletele își pierd valabilitatea și NU pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentații.

Biletele achiziționate NU se pot returna decât în cazuri excepționale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o dată ulterioară, decalarea orei de începere a reprezentației sau înlocuirea spectacolului).

În cazul returului biletelor, Circul Metropolitan Bucuresti va returna contravaloarea biletelor prin aceași metodă prin care au fost achiziționate (online și repectiv cash la Casa de bilete).

Circul Metropolitan Bucuresti își rezervă dreptul de a limita numărul locurilor ce pot fi achiziționate de o singură persoană pentru anumite producții și evenimente speciale.

Vă rugăm să verificați biletele cu atenție în momentul achiziționării. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în seamă. Este interzisă revânzarea biletelor pentru profit sau câștig commercial. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile. 

 

2.     Informaţii generale despre spectacole şi accesul în sălile de spectacole

 

Din respect pentru artiști și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali. Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare. De asemenea vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor. Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de înregistrat audio sau video. Lumini puternice, lasere, fum sau zgomote puternice pot fi folosite în anumite producții.

Producțiile și evenimentele Circului Metropolitan Bucuresti sunt înregistrate audio și video. Prin participarea la aceste spectacole și evenimente vă dați acordul ca aceste imagini să fie folosite în scopuri comerciale.

Circul Metropolitan Bucuresti își rezervă dreptul de a refuza accesul anumitor persoane în sălile de spectacole sau de a-i ruga să părăsească locația în cazul unui comportament neadecvat în cadrul unei manifestări artistice.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles